Del 3

Sitter med del 3 av kandidatarbetet där vi ska fokusera på att knyta samman säcken och skriva b.la. om våra tillvägagångssätt och föra en/flera diskussioner om våra arbeten. Jag finner detta av någon anledning svårt att komma igång med, kan inte sätta ordet på varför eftersom att jag vet med mig att jag har mycket i bagaget efter del 1 och del 2 men vet inte hur jag ska utforma mig i text när det gäller att prata om en helhet.

Kanske hade det gynnat mig om jag varit på grupphandledningen igår (5/5) men jag har bara mig själv att skylla att jag missade det då jag läst fel på min almanacka. Patrik sa att jag inte missade något superviktigt men att vad jag ska ha gjort tills på torsdag är att fylla i de riktlinjer för del 3 så att det finns ett underlag tills nästa veckas handledning. Vilket är exakt vad jag försöker göra nu.

Ett mail, två mail, tre mail.
Nu har jag skickat ut ett mail till mina handledare samt en annan lärare angående hjälp, eller mera tips hur jag ska lösa detta råttbo av tankar som bör vara nerskrivna i ett dokument tills på torsdag. Kommer såklart inte att sitta här och rulla tummarna tills jag får svar utan det är att knega så länge jag kan idag.

Allt jag behöver, är en liten knuff. Jag läser vad som finns på It’s Learning men jag har mer än gärna en diskussion för att lösa detta.

(Uppdatering)
Jag har precis varit på en snabb handledning med Patrik för att snacka om mitt problem och det har löst sig. Bollen är i rullning och det är mycket lättare nu att förstå, ska imorgon påbörja fylla ut vad jag skrivit undertill.

Tillvägagångssätt;

.1 Introduktion (i vilken den gestaltande produktionen ska kortfattat presenteras)
Under mitt kandidatarbete har fokuset legat på att illustrera bilder vars tanke är att lyfta fram ett budskap som ska bjuda in mottagaren för att själv lägga den sista pusselbiten i de olika bilderna.

.2 Teknik (som handlar om medvetna val, prioriteringar och exempel. Stöd från relevanta källor behövs!)

.3 Metoder (som handlar om produktionsmetoder, projektmetoder, analysmetoder, testmetoder, idégenereringsmetoder, designmetoder osv. Stöd från relevanta källor behövs!)

.4 Process (som handlar om medvetna val, prioriteringar och exempel. Stöd från relevanta källor behövs!)

.5 Övrigt

Resultat & Diskussion

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: