Jag är tillbaka!

Vart har jag hållit hus???
(Detta inlägg kommer vara en aning personligt, då varför jag varit borta från WordPress inte varit av akademiska skäl)

– – –

Under denna vecka har det varit kaotiskt för mig och mitt arbete då jag av flera anledningar inte kunnat arbeta ordentligt och min motivation har sjunkit något enormt.

Under block 2 bestämde sig en av de två hårddiskar som jag har i min dator att sluta fungera, utöver det så fick min dator även blue-screen, vilket för mig blev väldigt problematiskt då det är min enda dator jag har att arbeta med och jag var rädd att förlora all min data som jag sparat på den.  Som tur väl var fick jag tag i en kille som var vänlig att hjälpa mig med detta och efter att jag hade skickat hem datorn till Karlskrona och han fått kolla på datorn så var det klart vad jag var tvungen att göra. Men det tog ända tills denna vecka att faktiskt göra en väldigt nödvändig ominstallation. Efter att jag i söndags suttit ner och gjort detta så var det dags för uppdatering av hårdvaran, men här kom ytligare en käpp i hjulet. Jag kunde inte logga in och visste inte varför. Flera dagar utan dator kom till följe och jag kände mig väldigt hjälplös när det kom till mitt skolarbete då jag varit så beroende av datorn. Jag satt såklart inte under tiden med att rulla tummarna, utan jag fick plocka upp en av de böcker jag hittat för att göra någon som helst nytta men det kändes så värdelöst när jag inte kunde använd datorn för översättning av de kluriga orden eller ens när det kom till att spara de viktigaste från boken då jag jobbar tusen gånger snabbare i datorn än vad jag hade gjort om jag skrivit ner hela stycken på papper.

Var detta allt?
Nej, jag drog även på mig en förkylning som gladligen inte varade så länge men som gjorde mig sängliggandes och bidrog starkt till att min motivation sjunkit så enormt.
Jag hade säkerligen kunnat jobba ikapp detta rätt bra om jag fick tiden under helgen men nu är det så att jag ska hem till Karlskrona för att firas då det är min födelsedag på måndag, så även den tid försvinner.

– – –

Vad ska jag göra för att få igång min motivation?
Det jag kommer vara tvungen till att göra är att helt enkelt ta mig i kragen nästa vecka och få fart på mitt arbete.
Motivationen har sjunkit för jag varit så inaktiv då jag inte haft min dator till hands utan bara läst böcker, och det är något jag verkligen inte är van vid men måste såklart ändra på.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: