Hellre sent än aldrig

En måndagskväll ca. två veckor in i block 2.

Detta blir mitt första officiella inlägg om block 2, är inte för fem öre glad över att det kom så sent men p.g.a. flera problem, ett av dom är en av mina hårddiskar på min dator la av och rädd som jag blev vågade jag inte använda den så nu sitter jag på en tillfällig laptop. Som tur väl var så kopierad jag över all den information jag hittat till ett USB-minne så det är inte för ens idag jag kunnat fortsätta med arbetet och lägga upp detta inlägg.

Utöver mina problem så börjar jag detta inlägg med att berätta om hur jag har valt att lägga upp mina arbetsuppgifter. Eftersom att detta block är dedikerat till Branding, så har jag valt att börja från grunden och presentera historian bakom, inte bara för läsarens skull men även för mig egna då jag har ett djupt intresse för just logotyper.
Efter att ha lagt ut vart Branding kom ifrån så är det dags för att förklara vad Branding används åt idag och vilka utgreningar det finns av just Branding, allt är inte logotyper, samt vad det är jag kommer fördjupa mig inom i kommande inlägg. En mycket viktig punkt.
Sist men inte minst så kommer jag såklart att fördjupa mig inom en del av Branding där fokuset ligger på loggan, för det har för mig varit svårt att motivera varför jag i tidigare projekt valt en logotyp, så en djupdykning inom detta för att kunna ta fram den process det tagit olika branschmänskor att komma fram med logotyper.

Imorgon har jag handledning som jag ser fram emot då jag har oklara ting att reda ut som förhoppningsvis kommer bli lösta och som då kommer göra att detta block rullar på galant!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: